3 tips om Cromarty 285 van Farrow & Ball te combineren

De kleur Cromarty van Farrow & Ball is geïnspireerd op de wervelende mistbanken boven zee en is vernoemd naar het Cromarty Firth estuarium, een plaats die dagelijks wordt vermeld tijdens The Shipping Forecast (het schippersweerbericht). Een onmisbaar aspect van het dagelijks leven aan de britse kust.

De kleur Cromarty 285 van Farrow & Ball zorgt voor een zachte sfeer in iedere woning. Cromarty 285 is een lichtere versie van Mizzle een geeft om deze reden een frisse off-white look. Die goed samen gaat met groen en bruin tinten. Hieronder vind u een aantal inspirerende paletten om aan de slag mee te gaan.

Image alt text-image

Palet 1

Het eerste palette wat we behandelen bestaat uit de donkerdere tinten van Green Smoke en Salon Drab als sterke tegenhangers van Cromarty. Dit is een wat uitdagender palet gezien de grote tegenhangers. Toch is het iets wat in een uitgesproken interieur kan werken.

Palet 2

Palette nummer twee bestaat uit de kleuren Cromarty, Blue Gray en Drop Cloth. Dit palet is een stuk rustiger ten opzichte van het vorige. Met een mooie crème in het drop cloth en een rustig grijs in het Blue Gray is dit palet ideaal voor kamers waar wit te wit is maar kleur te heftig wordt.

Palet 3

Het derde en laatste palet wat we in dit blog behandelen is een palet dat bestaat uit de kleuren Cromarty, Mizzle en Pigeon. Dit is een grauw kleuren palet met veel grijs erin. Om deze reden wordt het niet aangeraden om dit in kamers op het noorden te gebruiken. Waar dit palet juist op het zuiden tot zijn recht komt.