Glansrijk de beste! Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak

Nu schilderen en pas over een jaar of 12 weer aan je schilderwerk hoeven denken. Klinkt als muziek in de oren toch? Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak is hier speciaal voor ontwikkeld.

Hele mond vol maar het komt erop neer dat deze supersterke buitenlak met Super Durable Technology een ontzettend goede buitenduurzaamheid heeft. De unieke combinatie van grondstoffen in deze lak zorgt ervoor dat het kleurbehoud en glansbehoud op lange termijn verder zijn verbeterd. Deze lak kan dus echt jaren mee!

Door deze technologie in de verf is de verflaag optimaal bestand tegen het Nederlandse weer. Deze verf wordt veel ingezet in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen gesteld worden aan de levensduur.

Het schilderen van je woning zal je hobby niet zijn. Tja, wie heeft er zin om iedere 4 jaar te schilderen als om de 12 jaar ook mogelijk is. Met Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak heb je 20% meer buitenduurzaamheid ten opzichte van bestaande systemen.

Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak verwerkt gemakkelijk, ook niet onbelangrijk omdat je als klusser of doe-het-zelver natuurlijk wel een professioneel eindresultaat wilt krijgen. Maar ook door de professionele schilder wordt deze Wijzonol LBH SDT Ultra goed ontvangen.

Image alt text-image

Wanneer gebruik je deze super duurzame lak van Wijzonol?

Gewoon wanneer je erachter komt dat je schilderwerk wel weer een opfrisbeurt kan gebruiken. Deze lak is te verwerken bij een omgevingstemperatuur van minimaal 0 °C en een ondergrondtemperatuur van minimaal 3 °C. Hierdoor is deze lak al vroeg in het jaar te gebruiken en hoef je niet te wachten tot het ideale schilderweer.

In het kort kunnen we Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglans als volgt samenvatten:

  • Uitstekende buitenduurzaamheid (10-12 jaar!)
  • Zeer hoge aanvangsglans & lang glansbehoud
  • Uitstekende verwerking
  • Zeer goede bescherming tegen UV straling
  • Betere kleurprestatie; een bolle hoogglans geeft een betere kleurindruk
  • Stofdroog na ca. 3 uur
  • Kleefvrij na ca. 4 uur
  • Overschilderbaar na ca. 24 uur