Limitless is de Sigma Kleur van het Jaar 2024

Waar komt grenzeloos geel vandaan?

Experts zijn het erover eens dat de komende tien jaar in het teken zullen staan van grote verschuivingen - van hoe we werken tot hoe we communiceren, en van zelfzorg tot onze digitale levensstijl. Limitless geeft kleur aan deze nieuwe tijd. Het is een kleur die helder en intens genoeg is om op zichzelf te staan als krachtige kleur, maar ook mild genoeg om zich als neutrale kleur te gedragen wanneer hij gecombineerd wordt met andere kleuren. Zoals de naam al aangeeft: Limitless is het geel dat grenzen doet vervagen.

Image alt text-image

De kenmerken van Limitless

Limitless is een verfrissende, zachte pastelpint met een grote verrassingskracht: helder en intens genoeg om een opzichzelfstaande, krachtige kleur te zijn en tegelijkertijd mild genoeg om te dienen als neutral bij zowel warme als koele tinten. Met andere woorden: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Limitless in jouw interieur

Omdat Limitless zo veelzijdig is, kan het eigenlijk in elke ruimte in huis worden gebruikt. Als je een rustige en kalme sfeer wilt creëren in de slaapkamer, dan is Limitless de perfecte keuze. Ook je zithoek verander je met de Kleur van het Jaar 2024 in een warme en uitnodigende plek voor jou en je gasten. Maar Limitless heeft ook een inspirerend en energiek karakter, wat ideaal is voor een werk- of kantoorruimte. In iedere ruimte komt de kracht van Limitless tot zijn recht.

Inspiratiepaletten bij Limitless

Van neutrale tot rijke kleuren en van historische tot retro tinten. Limitless laat zich goed combineren. Door het 60-30-10 principe toe te passen - werken met Limitless als hoofdkleur (60%), een nuancekleur Mountain Goat (PPG1077-3) (30%) en een accentkleur (10%) in bijvoorbeeld de grijze kleur Nightcap - ontstaat er een mooi evenwicht tussen muren, vloeren of meubels, en accessoires.

Aan de slag met Limitless

Om Limitless echt goed in je interieur toe te passen, is het belangrijk om de juiste kwaliteitsverf van Sigma te kiezen. Wij geven je graag advies over welke verf het beste past in de ruimte waar jij Limitless wilt toepassen. Laat je inspireren, laat je niet beperken en ontdek de kracht van de Kleur van het Jaar 2024: Limitless.