Omarm de schoonheid van de natuurlijke en aardse kleurentrend Origin

In een wereld die steeds meer gefocust is op technologie en digitalisering zien we een tegengestelde trend ontstaan in het kleurenpalet van onze omgeving. De kleurentrend Origin heeft de afgelopen tijd veel aandacht gekregen in de design- en interieurbranche. Dit trendpalet omarmt de schoonheid van natuurlijke en aardse tinten, waardoor een warme en rustgevende sfeer ontstaat. Wat maakt deze kleurentrend uniek? Waar passen we deze kleurentrend toe? En over welke kleuren hebben we het dan eigenlijk?

Breng buiten naar binnen

Origin-kleuren kunnen op verschillende manieren worden toegepast in het interieur. Een muur geschilderd met de Sigmakleur Elephant Parade geeft een ruimte een warme en aardse uitstraling. Door gebruik te maken van subtiele Limestone Block en Warm Hay elementen creëer je een evenwichtige en tijdloze sfeer. Het toevoegen van groene accenten, zoals planten of accessoires, brengt de natuur letterlijk naar binnen. Zo hoef je niet meer verplicht naar buiten en breng je de natuur naar binnen.

Image alt text-image

Natuurlijke kleuren toepassen in elke ruimte

Natuurlijke kleuren in de keuken? Of juist in de badkamer zodat je kan badderen in alle rust? Origin-kleuren zijn toepasbaar in elke ruimte, want elke ruimte in huis heeft baat bij het gebruik van natuurlijke kleuren. In je badkamer voeg je natuurlijke kleuren toe om te ontspannen en in je werkkamer voor meer productiviteit. Kortom; genoeg voordelen, dus waar breng jij graag meer natuurlijke kleuren naar voren?

Sigma Kleur van het jaar Vining Ivy binnen Origin kleurtrend

Ontdek de perfecte harmonie tussen kleur en natuur met Vining Ivy, de Sigma kleur van het jaar die naadloos aansluit bij de kleurentrend Origin. Deze diepgroene tint brengt een verfrissende en levendige natuurlijke energie in elke ruimte. Vining Ivy is veelzijdig en laat zich prachtig combineren met andere kleuren binnen deze trend. Door Vining Ivy te combineren met Foxfire Brown, waardoor een prachtige combinatie van natuurlijke tinten ontstaat. Of ga voor een lichte en luchtige ambiance met de sprankelende combinatie van Vining Ivy en Cool Clay. Laat je creativiteit de vrije loop, want de mogelijkheden zijn eindeloos!

Focus op natuurlijke en aardse tinten

De kleurentrend Origin brengt een grote verademing in een wereld die gedomineerd wordt door technologie en digitalisering. Met de focus op natuurlijke en aardse tinten creëert deze trend een warme en rustgevende sfeer in elke ruimte, dus ook bij jou thuis!

Bekijk het Sigma assortiment voor de juiste verf voor jouw interieurklus.

Onze favorieten:

- Sigma Pearl Clean: mooi mat of satin en makkelijk reinigbaar.- Sigmatex superlatex: de ideale universele muurverf voor binnen en buiten. Een echte bestseller.