Paint & Paper Library: vanaf nu exclusief bij Verfwebwinkel!

Ken jij de verf van Paint & Paper Library al? De verf van dit Engelse verfmerk is sinds eind juni exclusief verkrijgbaar bij Verfwebwinkel. Wij zijn vooralsnog de enige webshop die dit verfmerk in Nederland en België verkoopt. Alleen bij ons shop je Paint & Paper Library verf online. Nog niet bekend met deze Engelse verf? We vertellen je er graag alles over in dit blog!

Image alt text-image

Favoriete Engelse verf van interieurontwerpers

Je bent misschien al bekend met de kwaliteit van Engelse verf. Zo shop je bij ons ook de Engelse verf van Farrow & Ball en Little Greene: twee hoogwaardige verfmerken die erg populair zijn bij interieurontwerpers. Paint & Paper Library maakt het lijstje compleet.

De verf van Paint & Paper Library is niet alleen favoriet bij interieurontwerpers, het merk is ook opgericht door een interieurontwerper. Twintig jaar geleden zag het merk het licht in hartje Engeland, namelijk in Londen.

Al snel werd het één van de favoriete verfmerken van menig interieurontwerper. Ook in Nederland en België wordt deze Engelse verf veelvuldig toegepast door ontwerpers en architecten. Een mogelijkheid om deze verf online te bestellen bestond echter nog niet. Daar is nu verandering in gekomen: vanaf zomer 2018 is Paint & Paper Library verf eenvoudig online te verkrijgen voor iedereen in Nederland en België.

Compleet assortiment Paint & Paper Library verf

Het assortiment van Paint & Paper Library bestaat uit vijf verschillende verfsoorten, twee primers en een professioneel kleurenalbum. Alle Paint & Paper Library verf is verkrijgbaar in de 180 verschillende pigmentrijke verfkleuren van het merk. Zo is er altijd een kleur te vinden die bij jouw project past! Speciaal voor professionals is er het Paint & Paper Library Colour Album waar alle kleuren op A5-formaat in zijn opgenomen.

Voor op de muur is er de keuze uit Paint & Paper Library Pure Flat Emulsion en de beter afwasbare Architects’ Matt. Zoals we gewend zijn van Engelse verfmerken, is er tevens een sample potje Pure Flat Emulsion muurverf verkrijgbaar. Handig voor het schilderen van kleine oppervlakken of het uitproberen van een kleur.

Houtwerk en metaal schilder je met de watergedragen Paint & Paper Library Architects’ Eggshell of de oliegedragen Oil Eggshell of Oil Gloss. Onbehandelde oppervlakken strijk je eerst voor met de Architects’ Primer Undercoat op waterbasis of Oil Primer Undercoat op oliebasis.

Bestel nu exclusief bij Verfwebwinkel!

De verf, primers en het kleuralbum van Paint & Paper Library koop je nu exclusief online bij Verfwebwinkel. Twijfel je nog over de juiste kleur, afwerking of overige benodigdheden voor jouw schilderklus? Onze verfexperts helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op voor gratis professioneel advies.