Verf op kleur gemaakt met een kleurmengmachine

De mengmachine, niet meer weg te denken

Ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de verfhandel, de mengmachine. Waar voorheen een groot deel van de kleuren nog direct vanuit de fabriek kwam, is dat nu anders. Met een steeds groter wordende vraag naar specifieke kleuren en verbeterde techniek heeft de meng machine zijn plek weten te veroveren.

Het voordeel van een verfmengmachine is dat er enkele tienduizenden kleurrecepten in zijn opgeslagen. Bovendien krijgt de software regelmatig een update, zodat we altijd de nieuwste verftinten kunnen aanbieden. Voorheen was het assortiment met kleuren vaak beperkt, maar dat is dus iets van het verleden.

Image alt text-image

Onze verfmengmachines

Wij hebben voor bijna al onze verfmerken een mengmachine staan. Hierdoor zijn er maar weinig producten meer die niet meer op kleur gemengd zijn. Een aantal van de verfmerken die wij mengen zijn: Farrow & Ball, Sikkens, SPS, Sigma & Wijzonol. Je kunt dus je favoriete kleur in zo goed als iedere verfsoort laten mengen.

Advies en ondersteuning

Heb je hulp nodig bij je product- of kleurkeuze? Twijfel je over een kleur en wil je hierin worden geadviseerd? Dan ben je uiteraard bij het Verfwebwinkel team aan het juiste adres! Wij hebben jarenlang ervaring en helpen je graag! Je kunt je vraag heel gemakkelijk via de chat stellen, ons telefonisch bereiken, maar je bent uiteraard ook van harte welkom in onze winkel aan de stationsstraat in Roosendaal. We hopen je snel te mogen ontvangen!

Kleur Uitkiezen? Bekijk Hier Onze Kleurenwaaier!