Roet isolerende verf die ook de geur neutraliseert

Roet isolerende verf kun je gebruiken om de vlek en de nare roetgeur te neutraliseren. Zinsser Bin Primer is een roet isolerende verf. Deze verf heeft niet alleen als eigenschap dat het de roet isoleerd maar ook de geur neutraliseerd. De vlek komt dus niet meer door de (muur)verf of Latex heen. Roet-, schimmel- en nicotinevlekken zijn zeer hardnekkig en krijg je met een laagje verf niet weg. Ze blijven doorschijnen. Daarom is het belangrijk dat je deze vlekken isoleert met een speciale roet isolerende verf of primer.

Image alt text-image

Roet isolerende verf wordt door verschillende fabrikanten op de markt gebracht. Maar de beste roet isolerende verf is die van Zinsser. Zinsser maakt deze specialistische verfproducten, en staat daarmee wereldwijd aan de absolute top. Zinsser maakt bijvoorbeeld ook een vochtwerende verf voor kelders. Zinsser B-I-N is zo'n roet isolerende verf. Zinsser B-I-N heeft twee bijzondere eigenschappen: isoleren en neutraliseren van nare vlekken en geuren.

Hoe werkt het?

Het geheim van Zinsser B-I-N is dat het 100% wit gepigmenteerde schellak bevat en daarmee dekt Zinsser B-I-N zelfs de ergste vlekken af en isoleert ook nog de sterkste geuren. Zinsser B-I-N heeft ook een uitstekende hechting op glanzende en gespoten oppervlakken. Zinsser B-I-N kun je ook gebruiken voor het isoleren van bloedende houtknoesten, harsstrepen en vetvlekken of waterschade. Zinsser B-I-N kan ook als algemene hechtprimer gebruikt worden vanwege de extreme hechting.

Ga als volgt te werk:

  • Borstel de loszittende stukjes eraf
  • reinig het oppervlak met Bison Schimmelvreter
  • Behandel de vlek met Zinsser B-I-N
  • Zinsser B-I-N laten drogen en afwerken met een gewenste (muur)verf of latex
  • Gebruik Zinsser B-I-N spuitbus voor minimale laagdikte en verschil in resultaat.