De populairste Flexa kleuren van 2021

Tegenwoordig zijn de kleuren van Flexa heel erg populair. Daarom willen wij u graag de 5 populairste kleuren van Flexa introduceren. Bij elke kleur zal er een korte omschrijving worden gegeven, ook zullen er mogelijke kleuren combinaties worden genoemd. De kleuren van Flexa hoeven niet per se in producten van Flexa besteld te worden. De kleuren kunnen namelijk ook gewoon gemengd worden in de bekende merken: SPS, Sikkens, Wijzonol en Sigma. Op deze manier kunt u uw favoriete kleur laten mengen in uw favoriete merk verf. Bestel hier de verf in de door u gekozen kleur.

Image alt text-image

1. Brave Ground

Iedereen kent hem waarschijnlijk wel, de kleur van het jaar 2021. Brave Ground is een perfecte kleur voor de mensen die zo hier en daar hun interieur willen aanpassen. De kleur heeft een neutrale bruintint, deze is daarom dus ook goed te combineren met andere kleuren. De kleur zorgt ervoor dat de andere kleuren die in het huis plaatsvinden goed naar buiten komen. Bekijk en bestel hier de verf die u nodig heeft in deze kleur. Bekijk eventueel ook nog onze uitgebreide blog over Brave Ground. In deze uitgebreide blog zijn ook de verschillende kleurpaletten te zien die goed bij deze kleur passen.

2. Urban Taupe

De kleur Urban Taupe is geschikt voor elke kamer in het huis. Het is een zachte grijs/bruine kleur, hierdoor gaat de kleur perfect samen met elk interieur. Ook is dit een hele mooie warme kleur. Deze kleur wordt vaak gecombineerd met de paarsige kleur genaamd Heart Wood. Dit zorgt voor een hele frisse en gezellig sfeer binnen de kamer. Als je toch iets meer van de neutrale kleuren houdt, is deze kleur ook heel goed te combineren met bijvoorbeeld Fresh Linen of Sea Foam. Bekijk en bestel de kleur hier in de door u gewenste verf.

3. Early Dew

De kleur Early Dew is een zachte maar ook frisse grijsgroene kleur. Ook deze kleur gaat weer goed samen met allerlei verschillende soorten interieurs. Deze kleur doet het voornamelijk heel goed in een omgeving met planten, dit komt natuurlijk door zijn groene tint. Wil je gaan voor een mooie combinatie met groenen kleuren? In dat geval passen de kleuren Classic Car en Olive Tree er heel goed bij. Heb je toch liever een iets modernere uitstraling? In dat geval gaat deze kleur goed samen met de kleuren Magnolia Spring en Simply Bread. Bekijk en bestel de kleur hier in de door u gewenste verf.

4. Sandy Beach

De kleur Sandy Beach is een hele neutrale en rustgevende kleur. De kleur lijkt, zoals je waarschijnlijk al deed vermoeden aan de naam, heel erg op het lichte zand van het strand. Aangezien ook deze kleur zacht is, gaat die heel erg goed samen met andere zachte kleuren. Wil je graag een combinatie met andere lichte zachte kleuren? Dan kan je deze kleur goed combineren met bijvoorbeeld Cotton Flower en Green Tea. Ook kun je deze kleur natuurlijk perfect combineren met andere kleuren van het strand. Wil je dit graag hebben? Dan kun je deze kleur combineren met Summer Splash en Fresh Linen. Bekijk en bestel de kleur hier in de door u gewenste verf.